Over Ons

Prism Open Source biedt Open Source oplossingen voor zakelijke gebruikers. Met Prism Open Source kunt u uw klanten of werknemers bijvoorbeeld een (web)mail oplossing bieden voor een fractie van de prijs die onze concurrenten vragen. Wij kunnen ofwel vanuit ons hoofdkantoor de meest gebruikte Open Source webmail applicatie op één van uw eigen servers installeren of wij kunnen de applicatie hosten op één van onze servers en als een Application Service Provider (ASP) fungeren.

Visie

Bedrijven hebben professionele, stabiele en snelle software oplossingen nodig. Met Open Source software kunnen zij precies dezelfde professionele software krijgen als wanneer ze een dure commerciële oplossing hadden gekocht. Het enige probleem bij Open Source software is, er zijn geen bedrijven die ondersteuning of continuïteit bieden.

Missie

Er zijn vele fantastische Open Source software projecten die even goed zo niet veel beter zijn dan hun commerciële equivalenten maar zonder een bedrijf dat achter hen staat. Dat is waar Prism Open Source in beeld komt, wij vullen het gat tussen de Open Source community en de bedrijven door middel van ondersteuning, update contracten en meer.

© 2001 - 2019 Prism Open Source. Alle rechten voorbehouden.