Maatwerk

Wij kunnen alles aanpassen aan de standaard Open Source applicatie; branding, het toevoegen van het logo en/of huisstijl van uw bedrijf, het schrijven van aangepaste plugins voor alle webmail gerelateerde benodigdheden, alles is mogelijk! U kunt de hosting aan ons over laten of de applicatie op één van uw eigen servers draaien.

Plugins

Wij krijgen vaak verzoeken van bedrijven voor nieuwe plugins/modules. In de meeste gevallen kunnen wij een plugin/module installeren die al beschikbaar is. Maar soms heeft een bedrijf een specifiek verzoek, wij kunnen dan van een bestaande plugin/module uitgaan en deze aanpassen aan uw situatie, bijvoorbeeld een plugin/module zodat gebruikers kunnen inloggen met hun bestaande inloggegevens. Bovendien kunnen wij ook compleet nieuwe plugins/modules schrijven voor de meeste Open Source software.

Visueel

Wij kunnen elk kleurtje, lettertype en knop in de meeste Open Source software aanpassen. Het is ook mogelijk om logo's toe te voegen en tekst linkjes en standaard html knoppen aan te passen naar de huisstijl van uw bedrijf.

© 2001 - 2019 Prism Open Source. Alle rechten voorbehouden.