Prism Open Source

Welkom op onze site, allereerst uiteraard een korte introductie: Wij zijn een klein dynamisch bedrijf uit Nederland, gestart in 2001 en expert op het gebied van alles wat met Open Source te maken heeft, vandaar de naam Prism Open Source. Het Prism refereert aan de prisma in de optica, wij proberen net zo scherp en kleurrijk te zijn. Op de "Over Ons" pagina kunt u meer informatie vinden over ons bedrijf, onze visie en klanten. U kunt er ook voor kiezen om direct contact met ons op te nemen op de "Contact" pagina. Als u alle details en eventuele vragen invult zullen wij zo spoedig mogelijk reageren. Onze kern activiteiten bestaan uit de volgende 3 onderdelen:

Implementatie

Wij kunnen uw bedrijf helpen om bijvoorbeeld een eigen e-mail applicatie op te zetten zodat u voortaan overal ter wereld al uw mail beschikbaar heeft. Met de hulp van Open Source software zoals Squirrelmail heeft u bijna direct uw eigen webmail applicatie.

Prism Open Source geeft advies voor al uw Open Source gerelateerde zaken bijvoorbeeld op het gebied van mail; spam filters, virus scanning, webmail front-end en interne e-mail servers. Wij denken graag met u mee om de ideale maatwerk oplossing voor u neer te kunnen zetten.

Maatwerk

Wij kunnen alles aanpassen aan de standaard Open Source applicatie; branding, het toevoegen van het logo en/of huisstijl van uw bedrijf, het schrijven van aangepaste plugins voor alle webmail gerelateerde benodigdheden, alles is mogelijk! U kunt de hosting aan ons over laten of de applicatie op één van uw eigen servers draaien.

Hosting

Bent u het er mee eens dat een adres als jan@jansconsult.nl er vele malen beter uitziet dan jansconsult_1972@hotmail.com? Wij kunnen dit voor u regelen door bijvoorbeeld uw mail door te sturen naar uw bestaande e-mail adres of een compleet pakket neer te zetten inclusief website.

Wij kunnen voor u de gewenste domeinnaam registreren. Als u niet zeker bent welke domeinnaam u wilt of als de betreffende domeinnaam al bezet is denken wij graag mee met u om op slimme alternatieven te komen.

© 2001 - 2019 Prism Open Source. Alle rechten voorbehouden.