Hosting

Bent u het er mee eens dat een adres als jan@jansconsult.nl er vele malen beter uitziet dan jansconsult_1972@hotmail.com? Wij kunnen dit voor u regelen door bijvoorbeeld uw mail door te sturen naar uw bestaande e-mail adres of een compleet pakket neer te zetten inclusief website. Wij kunnen voor u de gewenste domeinnaam registreren. Als u niet zeker bent welke domeinnaam u wilt hebben of als de betreffende domeinnaam al bezet is denken wij graag mee met u om op slimme alternatieven te komen.

Pakket

Wij hebben een standaard pakket bedacht voor uw bedrijf. Dit pakket zorgt voor een ultiem gebruik van uw domeinnaam. Als u nog geen domeinnaam bezig kunt u hiernaast controleren of de domeinnaam van uw keuze nog vrij is of ons de opdracht geven met enkele originele domeinnamen te komen. Als u weet welke domeinnaam u wilt, installeren wij het domein op één van onze servers. U kunt dan verder zelf al uw e-mail adressen en uw website beheren door middel van een eenvoudig te gebruiken beheer site waarvoor wij DirectAdmin gebruiken. Daarna kunt u meteen gaan mailen via uw eigen e-mail client op uw pc bijvoorbeeld Outlook of Thunderbird of natuurlijk via onze server met behulp van SquirrelMail.

Inhoud

Ons standaard pakket bestaat uit het volgende:

  • 1 Domeinnaam registratie
  • Imap/Pop/Smtp/Webmail toegang
  • Ongelimiteerd aantal e-mail accounts, subdomeinen, pointers, forward e-mail adressen en ftp accounts
  • Website geschikt voor een Content Management Systeem
  • 3 GB diskspace op de server
  • 10 GB bandbreedte iedere maand
  • Dagelijkse lokale en wekelijkse offsite backup
  • Website en diskspace statistieken

De prijs zoals hierboven genoemd is per maand. Als u bij het pakket een extra domein zou willen, bijvoorbeeld als alias, dan kost dit €1,50 per domein registratie extra. Uiteraard kunnen wij dit pakket aanpassen naar uw wensen. Wilt u meer ruimte op de server of meer e-mail adressen? Wij maken graag een maatwerk pakket voor u.

© 2001 - 2019 Prism Open Source. Alle rechten voorbehouden.