Partners

Prism Open Source werkt met een aantal partners die ontzettend belangrijk zijn voor ons. Wij laten u graag de lijst me onze partners zien zodat u ook beter een mening over onszelf kunt vormen.

Squirrelmail was de allereerste Open Source software applicatie in ons portfolio. Prism Open Source is trots de eerste Commercial Service Provider voor Squirrelmail te zijn. Squirrelmail is een zeer populaire en veelvuldig gebruikte applicatie en is een zeer actief deel van de Open Source gemeenschap en wij zelf proberen ook iedere dag nog ons steentje bij te dragen hieraan. Kijk zelf ook eens op de site om alle activiteit te bekijken!

Wij gebruiken CMS Made Simple als Content Management Systeem zodat onze klanten zelf eenvoudig hun website kunnen onderhouden nadat wij vaak een ontwerp (template) hebben gemaakt. Op deze manier kan de klant de kosten voor het onderhoud van een website optimaal beheersen.

Paypal zorgt ervoor dat wij wereldwijd klanten kunnen bedienen zonder dat we tegen problemen aanlopen wat betaling betreft. Dit is voor zowel ons als voor onze klanten ontzettend belangrijk aangezien het de tijd die verloren gaat met het afhandelen van betalingen minimaliseert. Voor de komst van Paypal waren betalingen van vooral buitenlandse klanten erg tijdrovend.

TeleCity is toonaangevend leverancier van datacenterdiensten in Europa. TeleCity biedt organisaties die het beheer van hun technische infrastructuur – geheel of gedeeltelijk – willen outsourcen, een optimale omgeving waarin hoog gekwalificeerde engineers 24 uur per dag garant staan voor optimale kwaliteit en veiligheid. Behalve datacenter diensten levert TeleCity managed services aan IT services providers, grote en kleine ondernemingen en aan de publieke sector.

DirectAdmin is de makkelijkst te gebruiken administratie site! Het is zo geprogrammeerd dat u niets merkt van de tijd die een bepaalde handeling kost, alles wordt in de achtergrond uitgevoerd. Bovendien herstelt het systeem zich automatisch mocht er binnen het systeem wat mis gaan.

© 2001 - 2019 Prism Open Source. Alle rechten voorbehouden.