Diensten

Zoals u waarschijnlijk al gelezen heeft op onze welkom-pagina bieden wij 3 verschillende soorten diensten, links op deze pagina ziet u welke 3, klikt u alstublieft op de links om hier meer over te lezen.

Op Afstand

In dit geval installeren wij de Open Source applicatie, al de nodige ondersteunende software om bijvoorbeeld in het geval van een webmail applicatie, e-mail te kunnen ontvangen en versturen (mail en imap diensten), plugins en mogelijk andere aanpassingen direct vanuit ons kantoor via het internet of uw vpn op één van uw eigen servers gehost in bijvoorbeeld uw kantoor of datacenter. Wij gebruiken hiervoor meestal SSH, maar remote desktop installaties of zelfs ftp installaties behoren tot de mogelijkheden in de meeste gevallen. Wij houden onze klanten altijd up-to-date over eventuele versie updates. U kunt ook een service contract afsluiten zodat u altijd zeker weet dat u de laatste versie heeft voor een vaste prijs.

Application Service Provider

Wij handelen ook als een Application Service Provider ofwel ASP. Wij geven u dan ruimte op één van onze servers of installeren een server speciaal en exclusief voor uw bedrijf. Het voordeel is enorm omdat wij dan zorgen voor het complete beheer van uw server en alle software up to date houden zodat u altijd de laatste en veiligste versie heeft.

Al onze servers staan op dit moment in en rond Amsterdam in onder andere Telecity datacenters. Al onze apparatuur is redundant uitgevoerd zodat in het geval van een hardware-storing er altijd een switch, router of internet uplink is die het over kan nemen zolang de storing duurt. Al onze servers worden bovendien continue, 24 uur per dag 7 dagen in de week, in de gaten gehouden door onze software, dus als er een keer iets fout gaat dan gaan wij direct aan de slag.

© 2001 - 2019 Prism Open Source. Alle rechten voorbehouden.